Rátalált a szerelem Opitz Barbira: a bosszúpornó után ismét sínen a magánélete

Forrás: instagram.com/opitz.barbara -
párkapcsolat szerelem Opitz Barbi kapcsolat bosszúpornó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően nehéz időszakon van túl az X-Faktor korábbi győztese, ugyanis felkerült róla több olyan felvétel is a netre, melyeken meztelenül látható. A videókat Optiz Barbi egyik exe töltötte fel, és akár évekig is pereskedhet a bosszúpornó miatt az énekesnő.

A júliusban kirobbant botrány hamar lecsengett és Opitz Barbi sem zuhant össze, legalábbis a barátai és kollégái szerint meglepően jól viselte a helyzetet. A sors pedig most törleszt, és a nehézségek után örömteli dolgokkal ajándékozta meg a tehetséges énekesnőt. Barbira ugyanis rátalált a szerelem és erről saját maga büszkélkedett el Instagram-oldalán.

Opitz Barbi Forrás: instagram.com/opitz.barbara

Opitz Barbi a mindössze 24 óráig elérhető Instagram-történetébe töltötte fel azt a videót, melyen új párjával, a menedzserként dolgozó Alberttel látható. A Blikk szerint az énekesnő párja is megosztott egy videót, amelyen épp megpuszilja Barbi feje búbját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.