Sylvester Stallone először szólalt meg a válásról: ezért ment tönkre a házasságuk

Forrás: AFP/NurPhoto/Bastiaan Slabbers -
okok vita válás Jennifer Flavin Stallone Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár eleinte titkolni próbálták, mint kiderült, Jennifer Flavin már a múlt héten benyújtotta a válókeresetet.

Először a hét elején írtunk arról, hogy úgy tűnik, valami nincs rendben Stallone és Flavin házasságával, majd később kiderült, hogy a hírek igazak: 25 év után valóban válik a sztárpár, Flavin már a múlt héten beadta a válókeresetet.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint Stallone szándékosan elherdálta a közös házastársi vagyont, ezért Flavin most kompenzációt kér. Emellett megtiltotta a színésznek, hogy eladja a közös házukat és az abban lévő tárgyakat.

Sylvester Stallone Forrás: AFP/NurPhoto/Bastiaan Slabbers

Egy névtelen forrás azt állította, a házasság azért futott zátonyra, mert Stallone mindenképp akart egy rottweilert, de Flavin nem, a vita pedig odáig fajult, hogy szakítás lett a vége.

"Nem egy ilyen jelentéktelen vita vetett véget a kapcsolatunknak, csupán különböző irányba mentünk. Tisztelem Jennifert, örökké szeretni fogom őt, fantasztikus nő. Ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam" - nyilatkozta Stallone.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.