Apja elhagyta, anyja pedig lemondott a Sztárban Sztár leszek! nehéz sorsú versenyzőjéről

árva dráma Pápai Joci verseny Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! versenyzőjének, Kökény Dánielnek nem volt könnyű élete. Apja elhagyta, amikor még meg sem született, anyja lemondott róla a születése után. Mégis, Dániel nem hagyja, hogy ez megállítsa álmai elérésében.

A versenyző még csak gimnazista, de már pontosan tudja, hogy később énekes-zeneszerző szeretne lenni. Emellett pedig nagyon szeretne segíteni a nagyszüleinek, akik magukhoz vették, miután a szülei elhagyták őt. Hálás nekik annak ellenére, hogy unokatestvérével együtt nélkülözésben nőttek fel. Dániel ismeri a szülőanyját, de nincsenek szoros kapcsolatban, azt viszont nem tudja, hogy ki az apja.

"Annyit tudok róla, hogy egyiptomi származású, és itt dolgozott Magyarországon. Amikor megtudta, hogy anyám terhes, egyszerűen lelépett" - mondta a fiatal, akinek a zene és a szereplés mindig menedéket jelentett.

A fiatal Pápai Joci csapatába került - írja a Blikk.

Sztárban Sztár leszek, tv2 tv2

A nézők már megszokhatták, hogy Tóth Gabi és Majka néha keményen beleállnak egymásba, és ilyenkor durva dolgokat vágnak a másik fejéhez. A feszültség pedig nem oldódott fel egy év alatt, és mondhatni ott folytatták idén, ahol tavaly abbahagyták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.