A Sztárban sztár leszek! versenyzőjének, Kökény Dánielnek nem volt könnyű élete. Apja elhagyta, amikor még meg sem született, anyja lemondott róla a születése után. Mégis, Dániel nem hagyja, hogy ez megállítsa álmai elérésében.

A versenyző még csak gimnazista, de már pontosan tudja, hogy később énekes-zeneszerző szeretne lenni. Emellett pedig nagyon szeretne segíteni a nagyszüleinek, akik magukhoz vették, miután a szülei elhagyták őt. Hálás nekik annak ellenére, hogy unokatestvérével együtt nélkülözésben nőttek fel. Dániel ismeri a szülőanyját, de nincsenek szoros kapcsolatban, azt viszont nem tudja, hogy ki az apja.

"Annyit tudok róla, hogy egyiptomi származású, és itt dolgozott Magyarországon. Amikor megtudta, hogy anyám terhes, egyszerűen lelépett" - mondta a fiatal, akinek a zene és a szereplés mindig menedéket jelentett.

A fiatal Pápai Joci csapatába került - írja a Blikk.

Sztárban Sztár leszek, tv2tv2

A nézők már megszokhatták, hogy Tóth Gabi és Majka néha keményen beleállnak egymásba, és ilyenkor durva dolgokat vágnak a másik fejéhez. A feszültség pedig nem oldódott fel egy év alatt, és mondhatni ott folytatták idén, ahol tavaly abbahagyták.