Meghan Markle-t kifütyülte a tömeg, kamufeministának és önzőnek titulálták őt

Forrás: Getty Images -
beszéd Meghan Markle feminizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegné a One Young World nevű, fiatal vezetőket felvonultató csúcstalálkozón mondott beszédet, mely során a hallgatóság és a szakértők szerint folyamatosan önmagára fókuszált és legtöbbször csak színészkedett.

Harry és Meghan őszi európai turnéjuk keretében ejtették útba a nívós manchesteri rendezvényt, ahol a hercegné szívhez szólónak szánt hétperces előadásában állítólag minimum 54-szer utalt saját magára. A beszédnek a nemek közötti egyenlőségről kellett volna szólnia, ám a kritikusok szerint leginkább Meghan kiválóságára és az elmúlt évek során átélt élményeire fókuszált.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

A találkozónak otthont adó Bridgewater Hall előtt összegyűlt tömeg alapvetően negatívan viszonyult a párhoz, ugyanis már érkezésükkor kifütyülték, valamint kamuuralkodóknak titulálták őket. Egy, a helyszínen meginterjúvolt hölgy azt állította, Meghan hamis feminista és egyáltalán nem akkora emberbarát, mint amekkorának mutatja magát; kizárólag a ranglétrán való felfelé kapaszkodás érdekli, de valójában egy szörnyen toxikus személy – írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.