Money or Love - Fogadj a szerelemre! szex videó csajozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elstartolt a TV2 vadonatúj párkereső showja, a Money or Love: Fogadj a szerelemre!. Már az első adás is bővelkedett izgalmas pillanatokban, Alexről már tudhattuk, hogy mit keres egy nőben, most azonban újabb pikáns információkat osztott meg a nézőkkel.

Alexről már tudhattuk, hogy mit keres egy nőben, most azonban azt is elárulta, hogy miért hasonlít az egyik leggyakrabban fogyasztott magyar húsételre.

"Olyan vagyok, mint derült égből a fasírt: jövök, bezuhanok, aztán szétbontok itt mindent"

– mondta Alex, aki hozzátette, hogy gyakran azt feltételezik, hogy nem hűséges típus. Bevallotta, hogy azért ebben van igazság, de ha van kiért, akkor meg tud változni.

"Nem tudom megszámolni, nem tudom, hány nővel volt dolgom, túl sokan vannak. Kettes voltam matekból. Ígérem, idős koromban össze fogom számolni, de hát így is mindenkin átmegyek, mint egy tank."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.