Bevonult az elvonóra Molnár Gusztáv: válófélben lévő felesége elárulta, hányadán állnak most

Molnár Gusztáv elvonó válás Fazekas Vivien Fazekas Vivi alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss hírek érkeztek az alkoholelvonón tartózkodó Molnár Gusztávról. Válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien elmondta, milyen kapcsolatban áll most a színésszel.

Mi is hírt adtunk arról, hogy az elmúlt időszak történései miatt Fazekas Vivien úgy döntött, elválik férjétől, Molnár Gusztávtól. A színész ezután többször is hangoztatta, hogy mélypontra került a válás miatt, nemrég pedig azt nyilatkozta, nagyon hiányzik neki Vivien.

A volt feleség most a Borsnak beszélt arról, hogy van most Guszti, és kapcsolatuk alakulásáról is beszélt.

„Guszti bent van az elvonón. Minimális a kommunikáció, csak a legszükségesebbekről beszélünk, de tudom, hogy gyógyul és jó helyen van. Kézzel ír nekem leveleket, és feladja postán. Ezek bocsánatkérő levelek, elismeri, hogy sok mindenben hibázott, és hogy az alkoholizmusa miatt ment tönkre a házasságunk. Sajnálja, hogy nem volt képes az elmúlt időszakban viszonozni a tőlem kapott szeretetet. Tudja, hogy vége a kapcsolatunknak, és reméli, hogy majd egyszer barátként le tudunk ülni beszélgetni" – mondta a lapnak Vivien, aki továbbra sem szeretne kibékülni férjével.

Forrás: RTL Klub

„Még nem szeretnék négyszemközt találkozni vele. Hétvégén például a testvére megy be hozzá az elvonóra, visz neki őszi ruhát és amire szüksége van, ebben a családot teljes mértekben támogatom. Bennem most sok a csalódottság, idő kell, hogy higgadtan tudjak beszélni vele. Ezért még egy darabig nem megyek be hozzá. Ezt most még nem bírná el a lelkem. Minden szép szó vagy tett után jött egy rossz. Védekező mechanizmus volt a részemről, hogy eldöntöttem: el kell engednem. De ez egy borzasztó nehéz folyamat, magára hagyni egy beteg embert

– hangsúlyozta a válófélben lévő feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.