Kiderült, hogy fogadta a válás hírét Molnár Gusztáv nevelt kisfia

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien válás nevelt gyermek Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv kálváriája és harca az alkohollal már hónapok óta a nyilvánosság előtt zajlik. Az viszont csak kevesek fejében fordult meg, hogy a színész felesége mellett hogyan viseli mindezt az a kisgyermek, akit a pár közösen nevelt.

Habár Gusztinak és Viviennek nem jött össze a közös gyermek, ugyanis a nő elvetélt, nem maradt gyerekhang nélkül a ház. Viviennek ugyanis az előző kapcsolatából született egy kisfia, akit együtt neveltek. A hatéves Máté azonban már fél éve nem találkozott nevelőapjával, így jogosan merülhetett fel a kérdés, vajon mit fogott fel a körülötte zajló eseményekből.

Molnár Gusztáv és egykori kedvese, Fazekas Vivien Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

Vivien a Story Magazinnak beszélt arról, hogy nem titkol el semmit a gyermeke elől, aki így pontosan tudja, hogy nevelőapját miért nem láthatta mostanában. A kisfiú sokáig nagyon ragaszkodott Gusztihoz, de már továbblépett, mint Vivi mondja: nem sérült meg Máté lelke.

A fiatal édesanya most minden figyelmét kisfiára összpontosítja, ugyanis Máté szeptemberben kezdi az első osztályt. Egyelőre nincs szó arról sem, hogy újra ismerkedne, majd csak akkor lesz nyitott a szerelemre, ha mind ő, mind pedig a kisfia készen állnak arra, hogy befogadjanak az életükbe egy harmadik embert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.