Úgy tudni: Stana Alexandra és Köcse György is beadták a válókeresetet

Köcse György válás Stana Alexandra és Meggyes Dávid Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején röppent fel a hír, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid egy párt alkot. Meggyes márciusban vált el Horváth Gétától, de Stana Alexandra még mindig házas, mivel férje, Köcse György jelenleg külföldön tartózkodik. Most azonban úgy tudni, a két táncos is elindította a válópert: a szükséges papírok már a bíróságon vannak. 

Amikor kiderült a kapcsolatuk, rengeteg kritika érte őket, később elmondták, miként élték meg azokat. Dávid és Alexandra kapcsolatukat Valentin-napon vállalták fel, azóta pedig össze szinte is költöztek.

"Mondhatom, hogy hét napból hatot Dávidnál vagyok, már oda megyek haza. Tartottam tőle, hogy a kutyusom, Noir miként fogadja majd. Általában fél az emberektől, ám legnagyobb meglepetésemre az első találkozáskor bemászott az ölébe és puszilgatta. Még nem láttam ilyet tőle! Szeretem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok Dávid mellett. Érzem, hogy erős, kívül-belül alfahím! Jót tesz nekem, mert hajlamos vagyok átvenni az irányítást. Amióta együtt vagyunk, úgy érzem, az ereje által a helyemre kerültem" - nemrég a Hot! magazinnak a táncosnő.

A Blikk információit, miszerint Köcse Györgytől hivatalosan is válnak, nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.