Pirner Alma, a rúdtánc hazai meghonosítója mostanában minden idejét videós tartalomgyártással tölti, és nemcsak bemutatja saját életét, hanem hasznos tippeket és tanácsokat is ad női nézőinek, hogyan érezzék magukat jól a saját bőrükben.

Legújabb videói helyszínéül az egzotikus Bahama-szigeteket választotta, ugyanis oda utazott nyaralni férjével. Alma Franciaország és a Maldív-szigetek után vette az irányt a Bahamákra, ám arra sem ő, sem szerelme nem számított, hogy ennyire kalandos lesz az útjuk. A bérelt kisrepülő ugyanis egyáltalán nem tűnt biztonságosnak.

Forrás: Pirner Alma/Instagram

A rúdtáncos és influenszer saját közösségi oldalán osztotta meg, hogy halálfélelme volt a repülőúton Eleuthera szigete felé. A gép nem volt jó állapotban: nem volt rajta ajtó, a burkolata repedezett volt és a pilótafülke látványa sem volt biztató. Nem csoda, hogy Alma térdei végig remegtek, és az életéért imádkozott.

A gép szerencsére épségben földet ért, ám amikor azt hitték, véget ért a rémálom, akkor férjével meglátták a bérelt autójukat. A lepukkant járműt nézve már Alma is csak nevetni tudott – írja a Bors.