Berki Krisztián özvegyét rengetegen támadták amiatt, hogy „nem úgy gyászol, mint ahogyan az a nagy könyvben meg van írva". Úgy tűnik, a fiatal édesanyáról leperegnek a vádak és továbbra is csak előre tekint.

A jelek szerint Mazsi már meg is találta azt a férfit, aki idővel akár Krisztián méltó utódjává is válhat mellette: több szemtanú látta az influenszert egy Zoltán nevű magas, izmos férfi oldalán, aki ráadásul a néhai médiaszemélyiség egyik barátja volt.

Berki MazsiForrás: Berki Mazsi/Instagram

Renáta már Balira is új kedvese oldalán utazhatott, de anyósa szerint Siófokon már egészen biztosan vele nyaralt. Azt nem tudni, konkrétan mióta tart a szerelmesek viszonya, viszont egy névtelenségbe burkolózó ismerős szerint Mazsi megcsalta Krisztiánt, arra azonban nem tért ki, kivel.

Nem csoda, hogy ebben a zűrzavaros szerelmi útvesztőben még az influenszer követői sem tudnak eligazodni; sűrűn kérdezgetik is kedvencüket, hogy mi a helyzet a magánéletében. Mazsi egynapos Instagram-történetében egy sokat sejtető videót osztott meg, melyen egy kislány a következőket mondja:

Pszt! Ma nincs időm a negativitásra. Pozitív energiák, pozitív energiák... – hallható a felvételen, mely alatt Mazsi megemlítette, hogy ezzel indítja a mai napot is – szúrta ki a Blikk.