Összehozhatja a gyász Meghant és Katalint - egymás mellett emlékeztek meg a királynőről

Forrás: MTI/AP pool/Nariman El-Mofti -
Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A II. Erzsébet halálát követő nehéz napok mintha enyhítették volna a hercegi testvérpár között kialakult ellenséges viszonyt. Vilmos állítólag maga hívta meg Harryt és Meghant, hogy csatlakozzanak hozzájuk a megemlékezésen, a szerdai ravatalozáson pedig szorosan egymás mellett állva rótták le tiszteletüket a néhai uralkodó koporsója előtt.

II. Erzsébet mindig arra vágyott, hogy unokái békét kössenek egymással, s bár szomorú, talán az ő távozása volt ennek záloga. A 96 esztendősen elhunyt uralkodót szerdán kísérték utolsó útjára a Buckingham-palotától egészen a Westminsterig, a gyászmeneten pedig természetesen Vilmos, Katalin, Harry és Meghan is részt vett – írja a Blikk.

Míg a testvérek egymás mellett sétáltak a menetben, házastársaik külön autókban utaztak. Az istentisztelet alatt viszont már együtt állt a négyes, sőt, Meghan és Katalin hercegné egymás mellé is került. Vajon a királynő halála összehozza őket?

London, 2022. szeptember 14. Harry sussexi herceg (b), a felesége, Meghan sussexi hercegnő (b2), Vilmos walesi herceg, brit trónörökös (k), a felesége, Katalin walesi hercegnő (j2) és Eduárd herceg, Wessex grófja (j) távozik a londoni Westminster-csarnokból, miután felravatalozták II. Erzsébet brit királynő koporsóját 2022. szeptember 14-én. A szeptember 8-án, 96 éves korában, uralkodásának 71. évében elhunyt királynőt négy napra, a szeptember 19-i temetésig felravatalozzák a történelmi csarnokban. MTI/AP pool Forrás: MTI/AP pool/Nariman El-Mofti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.