Csuti: "Nem igazán tudtam a múltamat kibeszélni soha senkinek"

pszichológus feldolgozás múlt Szabó András Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már írtunk róla, hogy Csuti pszichológus segítségét kérte. Egyedül már nem tudott megbirkózni az elmúlt időszak nehézségeivel. Most a Mokkában is beszélt erről.

Csuti azt mondja, rendkívül nehéz évek vannak mögötte, ezért segítséget kért a feldolgozáshoz. A doktornő, akihez jár, mentorként segíti, eddig kétszer találkoztak. A terápiák nagyon hasznosak számára, nagyon mély lelki dolgokba mennek bele, pedig neki sosem volt erőssége, hogy az éezelmeiről beszéljen, vagy kimutassa azokat.

"Az elmúlt négy évem nagyon durva volt. Volt egy olyan jó pár hetes esemény az életemben, ami sok mindenre rádöbbentett. Ezen tapasztalásokból, meg nyilván abból, hogy nem igazán tudtam a múltamat kibeszélni soha senkinek úgy, ahogy kellett volna, igen, van egy szakember, aki segít. Nem feltétlen mondanám, hogy pszichológus, egyszerre coach és mentor, lelki támasz" - mondta a Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.