Közös fotó! Ő az a személy, akire Béres Anett mindig mindenben számíthat

Béres Anett VV Anett fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban bombaként robbant a hír, hogy anyaszült meztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá egy ismert magyar celebre valahol Siklós környékén. Napokkal később kiderült, hogy Béres Anettről, az egykori villalakóról van szó, aki sokáig semmilyen életjelet nem adott magáról.

A nagy csendet végül egy hosszú poszttal törte meg, melyben részletesen is beszámolt arról, miért ment el a teaszeánszra. Azóta folyamatosan ír az állapotáról, valamint arról, hogyan halad a rehabilitációja. Anett ugyanis súlyos sérüléseket szenvedett: életveszélyes állapotban, törött csontokkal került kórházba.

Az orvosoknak sikerült megmenteniük Anettet, akire hosszú gyógyulási folyamat vár. Az állapota napról napra egyre jobb, a minap pedig egy közös fotót is posztolt legfőbb támaszával, az édesanyjával, aki a napokban ünnepelte a születésnapját.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.