Megszólalt Károly és Kamilla állítólagos eltitkolt fia: ezúttal Harrynek üzent

eltitkolt gyerek Kamilla királyné királyi család III. Károly király Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször hírt adtunk már az 56 éves Charles Dorante-Dayről, aki állíja, ő III. Károly király és Kamilla királyné eltitkolt fia. A férfi ezútttal Harryhez hasonlította magát, és féltestvérének üzent.

Az 56 éves ausztrál férfi 1966-ban született Nagy-Britanniában. Nyolc hónapos korában fogadták örökbe nevelőszülei, akik korábban Károlynak és Kamillának dolgoztak. Dorante-Day azt állítja, igazából nevelőszülei árulták el neki, hogy ő valójában Károlyék közös gyermeke.

A férfi időről-időre felbukkan, harcol az igazáért, és azt követeli, vessék alá magukat egy DNS-vizsgálatnak, hogy kiderüljön az igazság. II. Erzsébet halála után a férfi azon akadt ki, hogy nem ő, hanem Vilmos herceg lett a trónörökös.

A 7Newsnak nyilatkozva legutóbb arról beszélt, hogy Harry herceggel milyen sok bennük a közös, ráadásul ők ketten a család fekete bárányai. Harrynek azt tanácsolta, hogy ne féltse Meghant, hagyja hogy azt mondjon, amit akar

A férfi mélyen elítéli a palota képmutató viselkedését Meghannel kapcsolatban, szerinte nincs joguk ehhez csak azért, mert nem fehér.

Forrás: Today

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.