Muri Enikő a Nyerő párosról : "Nem az volt a célunk, hogy a műsor alatt pornófilmet forgassunk"

Nyerő páros vélemény Sugarloaf komment social media Muri Enikő szerelem vallomás Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros miatt sok bántást kap Muri Enikő és Tóth Szabi. Az énekesnőnek privátban még azt is javasolták,meneküljön ettől az embertől, de neki nincs ilyen szándéka, sőt!

A 47 éves Szabi és 15 évvel fiatalabb párja, Enikő a műsorban nem mindig a legjobb oldalukról mutatkoztak meg, a nézők szerint a szerelemnek a szikrája sem figyelhető meg náluk. Ám ők ezt cáfolják.

Muri Enikő és Tóth Szabi, Nyerő páros Forrás: RTLKLUB

Instagram Live-ban beszéltek követőiknek a tévéműsorról, a szereplésükről, hogy miért mentek oda és arról is, miért nem. Szerintük a látszat csal.

"Én minden mondatomat és cselekedetemet abszolút vállalom, ez vagyok én! Nagyon sok mindenkinél úgy jöhet le, hogy nagyképű vagyok, higgyétek el, hogy ez nem így van, de én nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét, mert az már rég rossz lenne, hogy magyarázkodok..." - mondta el Tóth Szabi.

"Mi három éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, és nem az volt a célunk, hogy a műsor alatt pornófilmet forgassunk, mi azért mentünk el, hogy játszunk! Higgyétek el, mi a négy fal között egy borzasztóan romantikus páros vagyunk, de mindent nem akartunk azért annyira megmutatni..." - magyarázta olykor hidegnek tűnő viselkedésüket Enikő, aki üzeni annak, aki privát üzenetben javasolta, hogy meneküljön el Szabolcstól, hogy nem fog - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.