Harry herceg úgy érzi, hamarosan végleg félreállítják

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Windsor-ház Meghan Markle III. Károly György herceg III. Károly király Harry herceg II. Erzsébet András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg régóta retteg attól, hogy ha György herceg betölti a 18. életévét, az ő ideje lejár, a királyi családban irrelevánssá válik, és András herceg sorsára jut.

Egy, a herceghez közelálló forrás szerint Harryt aggasztja, hogy amikor György herceg nagykorú lesz, ő már nem fog számítani: „Futottak még kategóriába kerülök" - fogalmazta meg aggályait. Ezért úgy gondolja, mindent, amit el akar érni, azt a György 18 éves koráig még előtte álló néhány évben kell megtennie.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

II. Erzsébet halálakor több feladatot magára vállalt, de az azóta eltelt néhány hétben ismét háttérbe szorult, és egyes források szerint az apjával, III. Károly királlyal is újra rosszabb a kapcsolata.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában az egyesült Államokba költözött, elszakadt a királyi családtól és mindentől, ami a korona iránti kötelességeit jelentette - írja a Marca.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.