Meghan Markle és Harry herceg egymás kezét fogva pózolnak az új hivatalos portréjukon

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
portré Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg egymás kezét fogva pózolnak két új hivatalos portrén is, amelyek a brit királyi család meglátogatása alatt készültek.

Sussex hercege és hercegnéje mindössze két nappal azután hozta nyilvánosságra a képeket, hogy a Buckingham-palota új képet adott ki Károly királyról és Kamilláról a walesi herceg és hercegné mellett.

A házaspárt kéz a kézben fotózták le, amikor a múlt hónapban Manchesterben részt vettek a One Young World ifjúsági vezetők csúcstalálkozóján. Meghan piros blúzt és hozzáillő nadrágot visel, vaskos aranygyűrűvel és fülbevalóval, Harry elegáns fekete öltönyben és nyakkendőben van.

A második kép pillanatokkal a csúcstalálkozó megnyitója előtt készült, a házaspár egymás mellett áll, oldalt a kamerának, közben a közönséget nézik.

A képeket a hírességek fotósa, Misan Harriman készítette, aki korábban többek között Lilibetről készített fotókat az első születésnapján.

Bár Harry és Meghan képei beárnyékolták Károly és Kamilla első hivatalos megjelenését a gyászidőszak letelte óta, de nincs arra utaló jel, hogy szándékosan időzítették volna erre az időszakra a fotókat - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.