Young G Béci: "Nem vagyok alkoholista"

Instagram, Mészáros Norina -
sztárpár Nyerő páros Young G Mészáros Norina Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kímélik a nézők a Nyerő Párosban is szereplő Bécit és Norinát. A sztárpár a sok bántás ellenére sem bánta meg, hogy elvállalta a műsorban való szereplést.

Young G Béci és Norina Détár Enikő és párja, Péter helyett érkeztek a Nyerő Párosba. A zenész és felesége szinte azonnal felvették a fonalat, és szó szerint belevetették magukat a játékba. A páros a szereplés miatt rengeteg kritikát kapott: Norinát sokan a külseje miatt bántották, Bécibe pedig nyers stílusa, és esetleges alkoholproblémái miatt álltak bele.

Béciék azt mondják, minden vádaskodás és negatív kritika ellenére örülnek, hogy beköltöztek a villába, és Norina betegsége után egy ilyen kalandban vettek részt.

„A terhesség óta vannak súlyproblémáim, majd jött a betegség, a három műtét, és bármennyire is akartam, nem tudtam magam a műsorra formába hozni"

– mondta Norina a Story magazinnak.

Instagram, Mészáros Norina

„Nem értem, hogy annak tudatában, amin Norina keresztülment, hogyan bánthatják. Ráadásul ő egy gyönyörű nő, egy anyuka, aki alig másfél éve szült.

De hát én is megkaptam, hogy alkoholproblémáim vannak, hogy milyen apa az, aki ennyit iszik! Itt szeretném tisztázni, nem vagyok alkoholista"

– mondta Béci. A párossal készült teljes interjút az e heti Story magazinban olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.