Így él most Dolly, a rock 'n roll magyar királynője

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly kutya vidék énekesnő macska Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dolly Roll énekesnője egy ideje ki sem mozdult az otthonából.

Dolly több mint negyven éve van a zenei pályán, azóta szinte megállás nélkül koncertezik. Imádja a pörgést, és a rajongóit, de nem titkolja, hogy magánéletében sokkal inkább a nyugodt, csendes élet mellett teszi le a voksát.

Dolly Roll, Penczi Mária Ilona Forrás: MTI/Zih Zsolt

De otthon sincs soha egyedül, hiszen több kutyája és macskája is van.

„Az alapcsapat három kutya és három macska. Ők a mindeneim. A világ legnagyobb boldogsága számomra, ha hazamehetek és elláthatom őket. Olyan boldogságot adnak, hogy nem is vágyom másra. A hat állatom mellett állandóan vannak betérő vendégek, akik időszakosan laknak velünk, most éppen tizenegy cica van, akikről gondoskodom. Az állatok ellátása az egyik dolog, de egyébként sem vágyom sehova. Az egész életem során nem voltam nyaralni, talán még iskolás koromban, de amióta énekesnő vagyok, azóta biztosan nem. A világot persze bejártam, de az mindig munka volt, nem nyaralás"

– mesélte péntek reggel a Life TV-ben, Joshinak, az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.