Károly mindent megtenne, hogy megállítsa Harry herceget az újabb botrány kirobbantásában

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
lefizetés könyv III. Károly botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb információk szerint III. Károly király még arra is hajlandó lenne, hogy mélyen a zsebébe nyúljon, hogy Harry herceg ne teregesse ki a családi szennyest.

Még 2021 nyarán robbant a hír, hogy Harry herceg önéletrajzi könyvet fog megjelentetni, és már ekkor biztosra lehetett venni azt, hogy nem fogja visszafogni magát, és sok botrányos dologról rántja le a leplet.

A könyv már a nyáron elkészült, eredetileg novemberben akarták megjelentetni, de II. Erzsébet halála közbeszólt, és kegyeleti okokból a halasztás mellett döntöttek.

A brit királyi család egyik szakértője, Tina Brown szerint még az is lehetséges, hogy a könyv egyáltalán nem is fog megjelenni, legalábbis III. Károly mindent meg fog tenni ennek érdekében. A szakértő szerint ha kell, mélyen a zsebébe nyúl, és pénzzel akarja majd meggyőzni a fiát, valamint a kiadót.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Más szakértők úgy vélekednek, hogy Harry herceg és Meghan Markle látszólag újra közelíteni próbál a királyi családhoz, a könyv megjelenése viszont elvágná a békülés esélyeit, így az is lehet, hogy a könyv megjelenik, csak egy jóval finomítottabb változatban.

A hercegi pár sosem volt kritikus az uralkodóval, II. Erzsébettel, azonban Károlynak és Kamillának már eddig is sokszor odaszúrtak. A könyv ezen részleteit valószínűleg ki fogják venni a könyvből, de legalább átírják azokat - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.