A frissen elvált Csősz Bogi és a foglalt Shane Tusup nyíltan flörtöl egymással online

Forrás: shanetusup/Instagram -
párkapcsolat Flört Csősz Boglárka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusuppal sok minden történt az elmúlt hónapokban: megérkezett a hatalmas szerelem az életébe Szabó Zsófi személyében, ezt gyors eljegyzés, majd hirtelen szakítás követte. 

A hazánkban Hosszú Katinka úszóedzőjeként és férjeként ismertté vált üzletember nemrég exkluzív interjút adott magánéletével kapcsolatban a hot! magazinnak, melyben kifejtette: úgy véli, jelenleg kifelé tart a mélyvízből. Nemrég kaptak szárnyra a pletykák, melyek szerint Tusup új párja Nagy Viktória Zoé 13-szoros fitnesz Európa-bajnok tornász.

A Best magazin értesülései szerint ennek ellenére azonban az üzletember mostanság állandóan lájkolgatja a frissen elvált Csősz Boglárka bejegyzéseit, aki szinte mindig ugyanígy viszonozza a férfi kedvességét.

A jelek szerint viszont az úszóedző és a tornásznő kapcsolata töretlenül halad előre, ugyanis Viktória Zoé már pár hete is ott volt a tréner mellett azon az ünnepségen, melyet Tusup magyar állampolgárságának hivatalosítása alkalmából rendeztek. A lap szerint a szerelmesek állítólag már egy közös kiskutyával is megpecsételték összetartozásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.