Csősz Boglárka: "Tudtam, hogy először a fizikai adottságaimat tudom majd használni és aztán az eszemet"

házasság Erdély interjú válás üzletasszony ex-férj Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkorában balettozott, néptáncolt, verset mondott, kórusban énekelt, 13-14 éves korától szépségversenyeken is szerepelt. Már akkor tudta, hogy nem tud egy helyben megmaradni, világutazó lesz. 

Csősz Boglárka erdélyi lány, aki gyerekkorában sokat nélkülözött, fűtetlen, áram nélküli házban élt, aminek köszönhetően lett olyan nő, aki mindent meg akar és tud oldani: nem elveszett ember.

Csősz Boglárka Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

Sok minden akart lenni az egyiptológustól az óceánkutatóig, de aztán rájött, hogy inkább az üzleti vonal és a média érdekli. Abban is biztos volt, hogy először a külcsín fogja meg az embereket ezekben a szakmákban, és csak utána jöhet a belbecs:

"Tudtam, hogy előszőr a fizikai adottságaimat tudom majd használni, és aztán az eszemet.. Tehát, hogy mindig az egy kicsit a kilincs, ami megnyitja az ajtót. De mindenképpen az volt a célom, hogy egy nagyon jó kis karriert tudjak magamnak felépíteni." - mondta el a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában.

Nem akart beszorulni szerepekbe, sem női, sem a szőke szerepébe, álmodni akart és olyan dolgokkal akart foglalkozni, mint a férfiak, ezért jött 17 évesen egy kölcsön vonatjeggyel Magyarországra.

Törökországban azt szerette, hogy az emberek becsületesek, amit ígérnek, azt betartják:

"Nem kell aláírnunk papírokat... Ott van bennük a vagányság, a lazasg, nyitottak arra, hogy megegyezzenek, nem keménykednek... Az első a kapcsolat és utána jön az üzlet."

Bogi manapság üzletasszonyként él, két törökországi cége van, az egyik orvostechnikai eszközökkel foglalkozik, a másik vállalkozása építőipari jellegű, egyedi tervezésű és gyártású darabokkal látnak el szállodákat.

A volt férjével való kapcsolatáról is vallott. 24 évesen, egy modellszerződéssel volt kint Törökországban, úgy ismerkedett meg a férjével, aki egy nagyon sikeres, nagyon gazdag üzletember, aki mellett Boglárka - Palik László szavaival élve - "first lady" volt. Emiatt nem volt ideje a saját céljainak elérésére.

„Sokat utaztunk, közös hobbijaink voltak, jó társa voltam a munkájában. Tudtam olyan feleség lenni, aki bárkivel tud beszélgetni, nemcsak üzletemberekkel, hanem politikusokkal is, hiszen harminc országban dolgoztak egyszerre. Ő nem is volt sokszor otthon" - mesélt a műsorvezetőknek a házasságáról.

Ezért Bogi nekifogott a saját cég létrehozásának, törökül tanult - ex-férjével angolul kommunikálnak -, a hazai kapcsolatait is fenntartotta, mert tudta, hogy sosem lehet tudni...

Nagyon szerette volna sok álmát megvalósítani, ez okozta a törést a férjével való kapcsolatában. Párja nem tudott hátrébb lépni, 15 év után sem, ezért megbeszélték, hogy külön utakon folytatják. Csősz Boglárka azóta sokat utazik üzleti céllal, építi a saját vállalkozásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.