Katalin hercegné Amerikába utazik, hogy kibéküljön Meghan Markle-lel

Forrás: AFP/Paul Ellis -
Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint a walesi hercegné kész félretenni a közte és Meghan között kialakult ellentéteket, s decemberben férjével együtt Bostonba utazik, hogy békejobbot nyújthasson sógornőjének.

A II. Erzsébet temetésén megfigyelt békülési kísérletek gyümölcse beérni látszik: Katalin Harry és Vilmos jó viszonyának megőrzése érdekében hajlik arra, hogy kibéküljön Meghan hercegnével – írja az USWeekly.

Katalin és Meghan hercegné Forrás: AFP/Paul Ellis

A két hercegné között azóta dúl feszültség, hogy azt rebesgették, Meghan az esküvője előtt megríkatta sógornőjét, holott Meghan a híres-hírhedt Oprah-interjúban azt állította, ez fordítva történt. Az ő verziója szerint Katalin hercegné néhány nappal a menyegző előtt elégedetlenkedett egy sort a koszorúslányok ruhája miatt és ezzel nagyon megbántotta őt, azonban végül egy csokor virág és egy kézzel írt üdvözlőkártya kíséretében bocsánatot kért.

Katalin és Vilmos a terv szerint december 2-án látogatnak Bostonba, hogy részt vegyenek az Earthshot Prize díjátadó ünnepségen. Ezúttal talán megtörhet a jég a két hercegi pár között, hiszen az USWeeklynek nyilatkozó bennfentes szerint Katalin szinte biztos abban, hogy II. Erzsébet királynő és Diana hercegné is ezt szerette volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.