Vilmos herceget megfosztották a trónjától: már nem ő a legszexibb kopasz férfi

vonzó szexi dögös kopasz Vilmos herceg trón legszexibb férfi Vin Diesel walesi herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg rajongóinak meg kell szokniuk a gondolatot, hogy két egymást követő év után már nem a walesi herceg a legdögösebb kopasz férfi a világon.

A Reboot SEO ügynökség megállapította, hogy a brit trónörököst letaszították a trónról, már ami 2022 legmenőbb kopasz emberét illeti. Több tényezőt vizsgáltak, például az arc aranymetszését, a Twitter hangulatelemzését, a nettó vagyont és a magasságot, sőt a koponyafényességet is értékelték, és ezen szempontok alapján a jelölteket indexpontszámokkal látták el, melynek felső értéke a 10-es volt.

Vilmos herceg Forrás: AFP/Chris Jackson

Nos, a legszebben úgy tűnik, Vin Diesel feje ragyog, ő érte el ugyanis a legmagasabb pontszámot az összes indextényezőben: a 2022-es év legszexibb kopaszt fickója nagyon magas, 6,46-os indexpontszámmal nyerte meg a hajnélküli férfiak versenyét.

Vin Diesel Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Aperture entertainment / Atmosphere entertainment/Aperture Entertainment / Atmosph

A tanulmány szerint a színész feje igencsak fényes, a koponya fénysűrűsége 563,65 kandela/négyzetméter, ami azt jelenti, hogy a feje a normál izzó fényerejének 70,46%-ával veri vissza a fényt.

A „SWAT" színésze, Shemar Moore lett a 3. helyezett, annak ellenére, hogy fényesebb feje van, mint Dieselnek, és a feje a hagyományos izzók 71,85%-ában tükrözi vissza a fényt.

Ami a brit trónörököst illeti, idén csupán az ötödik helyre esett vissza, aminek oka lehet az is, hogy a Vilmos herceggel kapcsolatos összes tweet csupán 15,69%-a ábrázolja szexinek őt. Viszont ő a listán a második legmagasabb férfi, csupán Dwayne „The Rock" Johnson veri ilyen szempontból a Top10-ben - írja a New York Post.

Tehát 2022. év 10 legdögösebb kopasz hírességeinek listája így alakult:

1. Vin Diesel – 6,46/10

2. Stanley Tucci – 6,33/10

3. Shemar Moore – 6,25/10

4. Pitbull – 6,16/10

5. Vilmos herceg – 6,13/10

6. Jason Statham – 5,96/10

7. Bruce Willis – 4,75/10

8. Joe Rogan – 4,37/10

9. Dwayne „The Rock" Johnson – 3,62/10

10. Mike Tyson – 2,50/10

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.