álláshirdetés videó Madonna személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok néha egészen különleges feladatra fogadnak fel külön embert. Egy korábbi cikkünkben pont azt szedtük össze, hogy mely hírességek milyen bizarr pozíciókat nyitottak: van, aki az izzadtság letörlésére, más ébresztőóra helyett tart egy külön alkalmazottat.

Madonna most nem egy különleges feladatra bérelne fel valakit, pusztán csak új személyi edzőt keres, ám az álláshirdetés közel sem nevezhető szokványosnak. Az énekesnő egy bizarr videót tett közzé, melyen magas szárú ezüst csizmában, bő nadrágban edz, egy ponton pedig a földön fekve a lába közét simogatva is látható.

A posztban azt írja, hogy szüksége van egy új edzőre, akinek kimagasló tapasztalatokkal kell rendelkeznie a fitnesz és a dance cardio területén, ezt pedig bizonyítvánnyal is alá kell támasztani. Jelentkezni az mtrainernyc@gmail.com-on lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.