Mi történhetett? Több mint két hónapja nem adtak életjelet a Liu-fivérek

Kína Liu Shaolin Sándor eltűnés Liu Shaoang közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a közösségi mádiából Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang. Utoljára akkor posztoltak, amikor jelentették, hogy követik Kínába távozó edzőjüket. 

A magyar válogatott nem vesz részt a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának első két, észak-amerikai állomásán - jelentette be Bánhidi Ákos szakvezető a szövetség honlapján. A távolmaradást szakmai okokkal indokolta. Továbbra is kérdés azonban, hogy mi lesz Liu Shaoanggal és Liu Shaolin Sándorral, akik követték edzőjüket Kínába. A Magyar Nemzet azt írja, a sportág hazai rajongóinak legnagyobb félelme, hogy Liuék nem magyar színekben folytatják pályafutásukat. Erősen kötődnek Kínához, az édesapjuk ugyanis az ázsiai ország szülötte.

További aggodalomra ad okot, hogy a Liu fivérek augusztus eleje óta nem posztoltak a közösségi oldalaikra. Liu Shaolin Sándor augusztus 8-án azt írta, követik edzőjüket Kínába, vele kezdik el az idei felkészülést. Azt ígérte, minden felületen aktívak maradnak, de ezt a jelek szerint nem tartotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.