Bocsánatot kért Lakatos Márk Pápai Jocitól: "Lehet, kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondtam..."

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert -
Lakatos Márk Majka barokk Pápai Joci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget érhet a botrány: Lakatos Márk bocsánatot kért Pápai Jocitól.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, összeszólalkozott Lakatos Márk, Pápai Joci és Majka. A hírességek között azért alakult ki konfliktus, mert a stylist nyíltan kritizálta a két zenész közös, Barokk című számát. Előbb Majka osztotta ki a divatgurut, majd Joci védte meg magát a közösségi oldalakon, ezekre reagált most Márk, válaszát Jocinak címezte.

"Tényleg nem kell egyáltalán, hogy magyarázkodjál. Zenészként te olyan zenét írsz és annak olyan címet adsz, amilyet te akarsz. Én meg olyan véleményt mondok róla, amilyet én gondolok. Megkaptam azt a zenei témát, amit a tesód írt. Hallgatva tényleg fölfedezetőek benne a klasszikus, vagy preklasszikus zene elemei, úgyhogy el tudom fogadni, hogy te ez alapján nevezted el a dalodat" - mondta Márk, Hozzátette, hogy a videoklippel kapcsolatos véleményét nagyrészt fenntartja, de elismeri a hibáját.

"Elismerem, hogy lehet, kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs, mit jelent az, hogy barokk. (...) Ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek.

Amúgy remélem, jól jött ez a kis promó, amit csináltam ennek a számnak" - folytatta Márk.

@lakatosmarkstyle Jocikám! Éljen a #barokk#papaijoci#csillagszoro#magyartiktok#nekedbe#foryouba#fy#fyp#nekedbeszeretnémlátni♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.