Meghan Markle meggondolta magát: királyi címet akar a gyermekeinek

Meghan Markle gyerekek királyi cím Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle most mégis azt akarja, hogy gyermekei megkapják az őket megillető titulust, annak ellenére, hogy két évvel ezelőtt Harry herceggel együtt hátat fordított a királyi családnak.

Harry hercegtől és Meghan Markle-től még 2020-ban vették el a királyi státuszt, miután hátat fordítva a brit királyi családnak Amerikába költöztek. Így gyermekeiknek jelenleg nincs királyi címük, Archie Harrison Mountbatten-Windsornak és Lilibet Diana Mountbatten-Windsornak hívják őket, de Károly király trónra lépése óta sincs döntés a titulusukról.

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Neil Sean szerint Sussex hercegnéje korábban nem foglalkozott a címek fontosságával, mostanra viszont megváltozott a véleménye. A királyi szakértő szerint ez annak köszönhető, hogy látta, Eugénia brit királyi hercegnő és Beatrix hercegnő számára mennyire jól jönnek a címek, így eldöntötte, hogy ragaszkodni fog hozzájuk - írja a Mirror.

Mióta a hercegi pár különvált a királyi családtól, napjaik gyökeresen megváltoztak. Egyesek kétlik, hogy Harryt maradéktalanul boldoggá teszi jelenlegi élethelyzete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.