Kefir és Mariann vallomása: "Szeretnénk babát, de sajnos oka van, hogy még nem jött össze..."

Forrás: RTL Klub -
Kefir Mihályi Mariann párkapcsolat családalapítás meddőség babavárás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kefir és szerelme, Mariann őszintén vallottak arról, hogy egészségügyi okok miatt nincs még gyermekük, de nagyon vágynak rá.

Kecskés Tibor, vagy ahogy mindenki ismeri, Kefir még 2020-ban házasodott össze a jelenlegi párjával, Mihályi Mariann-nal, akivel már közel 10 éve vannak együtt. A szerelmesek korábban szerepeltek a Nyerő Párosban, ám egy ideje eltűntek a reflektorfényből. Tudatosan maradnak távol a kíváncsi szemektől, ugyanis szeretnék kettesben megélni a boldog pillanatokat.

"Nagyon sok problémánk volt, minden apróságon összevitatkoztunk. Szakítottunk egy kisebb időre, aztán rájöttünk, hogy ez nem megy külön és onnantól kezdve nonstop együtt vagyunk a nap 24 órájában"

- mondták az RTL Reggeliben. A beszélgetés során a gyermekvállalás is szóba került, erről így nyilatkoztak:

"Mindig mondjuk, hogy szeretnénk, de hogy az esküvő óta nincs gyerek, annak oka van... Az, hogy mi ennek az oka, azt nem szeretném elmondani, azért, mert én nem az az ember vagyok, aki szereti sajnáltatni magát. Egészségi oka van, velem kapcsolatban, nem Tibivel. Szeretnénk babát, de sajnos oka van, hogy még nem jött össze..."

- hangsúlyozta Mariann.

Kefir és Mariann Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.