Peller Mariann és férje 12 együtt töltött év után döntötték el, hogy elválnak útjaik. A bejelentés nemcsak a közönséget, de Mariann barátait is meglepte. A hír után sokaknak eszükbe jutott az eset, amikor hónapokkal ezelőtt félreérthető helyzetbe fotózták le a műsorvezetőt Megyeri Balázzsal. 

Peller Mariann mindenki legnagyobb meglepetésére a napokban bejelentette, hogy véget ért a házassága. A műsorvezető és Juni György 12 évig alkottak egy párt, egy közös gyerekük született. Kapcsolatuk végéről Mariann adott tájékoztatást Instagram-oldalán, a bejelentés a közeli kollégáit is hidegzuhanyként érte.

Megszólalt Peller Mariann korábbi udvarlója: sokat sejtető választ adottForrás: Peller Mariann - Instagram

Peller Mariann bejelentése után most sokan másként néznek a hónapokkal ezelőtti esetre, amikor a műsorvezetőt Megyeri Balázzsal kapták lencsevégre félreérthető szituációban. A Bors felkereste Balázst, hogy mi igaz a pletykákból, a műsorvezető válása után van-e több közöttük barátságnál.

"Diplomatikusan azt mondanám, amit az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat" – mondta sokat sejtetően Balázs.