Megszólalt Peller Mariann állítólagos udvarlója: sokat sejtető választ adott

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
válás Peller Mariann udvarló Megyeri Balázs Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann és férje 12 együtt töltött év után döntötték el, hogy elválnak útjaik. A bejelentés nemcsak a közönséget, de Mariann barátait is meglepte. A hír után sokaknak eszükbe jutott az eset, amikor hónapokkal ezelőtt félreérthető helyzetbe fotózták le a műsorvezetőt Megyeri Balázzsal. 

Peller Mariann mindenki legnagyobb meglepetésére a napokban bejelentette, hogy véget ért a házassága. A műsorvezető és Juni György 12 évig alkottak egy párt, egy közös gyerekük született. Kapcsolatuk végéről Mariann adott tájékoztatást Instagram-oldalán, a bejelentés a közeli kollégáit is hidegzuhanyként érte.

Megszólalt Peller Mariann korábbi udvarlója: sokat sejtető választ adott Forrás: Peller Mariann - Instagram

Peller Mariann bejelentése után most sokan másként néznek a hónapokkal ezelőtti esetre, amikor a műsorvezetőt Megyeri Balázzsal kapták lencsevégre félreérthető szituációban. A Bors felkereste Balázst, hogy mi igaz a pletykákból, a műsorvezető válása után van-e több közöttük barátságnál.

"Diplomatikusan azt mondanám, amit az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat"

– mondta sokat sejtetően Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.