Barátait is megdöbbentette Peller Mariann válása: "Még csak egy fél mondat sem hagyta el a száját"

Forrás: Facebook/Peller Mariann -
válás Peller Mariann Juni György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann és férje 12 együtt töltött év után döntötték el, hogy elválnak útjaik. A bejelentés nemcsak a közönséget, de Mariann barátait is meglepte. 

Peller Mariann mindenki legnagyobb meglepetésére a napokban bejelentette, hogy véget ért a házassága. A műsorvezető és Juni György 12 évig alkottak egy párt, egy közös gyerekük született. Kapcsolatuk végéről Mariann adott tájékoztatást Instagram-oldalán, a bejelentés a közeli kollégáit is hidegzuhanyként érte.

Peller Mariann bejelentésén meglepődtek a barátai is Forrás: Facebook/Peller Mariann

"Rettenetesen sajnálom szegényt, hogy véget ért a házassága. Aznap, amikor kirakta a posztot a közösségi oldalára, Papp Gergő kollégámmal vezettük a Reggelit, és mindketten döbbenten vettük tudomásul, hogy Mariann nehéz heteken, de talán hónapokon is van túl. Megemelem a kalapom a diszkréciója előtt, ugyanis még csak egy fél mondat sem hagyta el a száját, ami erre utalt volna. Úgy gondolom, nem akarta, hogy a munka rovására menjen az, ha panaszkodni kezd, vagy azt nem szerette volna, hogy sajnáljuk" - mondta a Blikknek Járai Máté.

Peller Mariann bejelentése után most sokan másként néznek a hónapokkal ezelőtti esetre, amikor a műsorvezetőt Megyeri Balázzsal kapták lencsevégre félreérthető szituációban. Akkor Mariann azt nyilatkozta, férjével jót nevettek a megcsalásos pletykákon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.