Prostinak érezte magát David Beckham szeretője, de a sztárfocista teljesítményével meg volt elégedve

prosti David Beckham jógaoktató szerető Rebecca Loos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland Rebecca Loosnak nemcsak ismertséget, de rengeteg munkát és szereplést is hozott annak idején a botrány, ami az egykori sztárfocistával való viszonya miatt robbant ki 2004-ben. 

Akkortájt David Beckham a világ egyik, ha nem a legjobb focistájának számított, így nem csoda, hogy mekkora hírverést kapott, amikor 2004-ben kiderült, hogy személyi asszisztensével csalja feleségét, Victoriát, a Spice Girls egykori énekesnőjét.

Rebecca Loosnak a botrány ismertséget, tévészerepléseket és modellmunkákat is hozott, tehát van nyertese az afférnak, ő mindenképpen az. Igaz, a viszonyuk alatt sem gondolta magát vesztesnek, noha időnként csak gyors légyottokra volt idejük, és emiatt néha prostinak érezte magát, a szex David Beckhammel a nő állítása szerint mindig kielégítő volt.

„Úgy gondolom, hogy a kémia rendkívül erős volt kettőnk között... Nagyon tudja, hogyan kell örömet okozni, nem fél a női testtől" - nyilatkozta akkoriban a Sky One csatornának Rebecca.

Az egykori szerető ma már 45 éves és jógaoktatóként keresi kenyerét. A formája szinte a régi, szépségére ma sem panaszkodhataz egykor Playboy címlapjén is feltűnt Rebecca Loos - írja a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.