Ennek sokan örülni fognak: dokumentumfilm készül David Beckham életéről

dokumentumfilm David Beckham Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Netflix bejelentette, hogy dokumentumfilm készül a világ egyik legismertebb férfijáról, David Beckhamről. 

A film bemutatja, hogy futball-legenda milyen nehéz körülmények között nőtt fel, és mekkora kitartás és munka kellett ahhoz, hogy a világ egyik legismertebb személyévé váljon. A filmben olyan felvételek is helyet kapnak az elmúlt 40 évből, amelyeket még sosem láthatott a nagyközönség, emellett pedig a focista, a családja és a barátai is megszólalnak.

"Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, dokumentumfilm-sorozatot készítünk az életemről és a karrieremről a Netflix-szel közösen" - erősítette meg a hírt az Instagramon Beckham.

Idén július 4-én ünnepelte 23. házassági évfordulóját Victoria és David Beckham. Nem Beckham az egyetlen, akiről a Netflix dokut készített: korábban Neymarról, és Ronaldo feleségéről, Georgináról is láthattuk, hogyan jutottak el addig, ahol most tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.