Szegedi Fecsó kifakadt: elárulta, milyen drága az élet Floridában

TV2 -
Florida árak Szegedi Fecsó Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó és menyasszonya két hónapig Miamiban töltötte az időt. A szerelmesek főként azért utaztak a tengerentúlra, hogy ott szülessen meg az első közös gyermekük, Elliot. Fecsó most elárulta, milyen drága az élet Floridában.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Szegedi Fecsó és kedvese, Bea gyermeke Amerikában látta meg a napvilágot. A kisfiú, Elliot születése miatt a szerelmesek két hónapot töltöttek Miamiban, ahol több alkalommal is meglepődtek az árakon.

Szegedi Fecsó kifakadt: elárulta, milyen drága az élet Floridában TV2

"Olyan árak vannak, amin tényleg megrökönyödöm. Az, hogy Miami Beach-en akarsz parkolni egy estét egy parkolóházban, az 30 ezer forintba kerül. El akarsz menni fagyizni, egy gombóc fagyi 5-6 ezer forint. Egyszerűen eszméletlen árak vannak itt! Legutóbb például elmentünk négyen vacsorázni egy viszonylag jó étterembe, ittunk-ettünk és a végén fizettünk 700 ezer forintot. Ez nonszensz, ami itt megy, főleg Floridában!"

– fakadt ki a Fókuszban Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.