Már-már ünnepi szállóigévé vált hazánkban, hogy nincs karácsony Kevin nélkül – mindenki nyugodjon meg, az idei szezonban is órákon át kacaghatunk azon, ahogy a pimasz szőke kissrác keresztbe tesz az enyveskezű banditáknak.

Ugyan Chris Columbus közel 30 éves klasszikusa rengeteg honfitársunk kedvencévé vált, sokan már attól is irtóznak, ha meghallják a főcímzenét vagy azt, hogy Kellemes karácsonyt, te mocskos állat!

Emiatt nyilván felmerült egyesekben a kérdés, hogy továbbra is tervezik-e fárasztani a népet a betörős filmművészeti remekekkel a hazai tévécsatornák, vagy idén „kevinmentes" karácsonyunk lesz. A 24.hu biztosra akart menni és felkereste a TV2 illetékeseit, akik megnyugtatták a rajongókat:

A Disney-vel kötött hosszú távú megállapodás részeként továbbra is igaz a mondás, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és a TV2 jóvoltából még sokáig a Reszkessetek, betörők! lehet Magyarország kedvenc karácsony esti filmje – tudták meg a közleményből.

A film egyébként majdnem három évtizeden keresztül a legmagasabb bevételt hozó karácsonyi filmnek számított világszerte, sugárzását hazánkban évek óta hatalmas promóció előzi meg ismert TV2-es arcok közreműködésével. A nézettségi adatok szerint tavaly karácsonykor is a Reszkessetek, betörők! és folytatása hozta a legnagyobb tévés nézettséget.

Forrás: Mokép