Kiderült, meglátogat-e minket idén a Reszkessetek betörők! Kevinje

Forrás: Mokép -
karácsony Kevin Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már-már ünnepi szállóigévé vált hazánkban, hogy nincs karácsony Kevin nélkül – mindenki nyugodjon meg, az idei szezonban is órákon át kacaghatunk azon, ahogy a pimasz szőke kissrác keresztbe tesz az enyveskezű banditáknak.

Emiatt nyilván felmerült egyesekben a kérdés, hogy továbbra is tervezik-e fárasztani a népet a betörős filmművészeti remekekkel a hazai tévécsatornák, vagy idén „kevinmentes" karácsonyunk lesz. A 24.hu biztosra akart menni és felkereste a TV2 illetékeseit, akik megnyugtatták a rajongókat:

A film egyébként majdnem három évtizeden keresztül a legmagasabb bevételt hozó karácsonyi filmnek számított világszerte, sugárzását hazánkban évek óta hatalmas promóció előzi meg ismert TV2-es arcok közreműködésével. A nézettségi adatok szerint tavaly karácsonykor is a Reszkessetek, betörők! és folytatása hozta a legnagyobb tévés nézettséget.

Forrás: Mokép

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.