Schumacher Vanda nem érti, miért nagy szám, hogy a Tinderen keresi a szerelmet

párkapcsolat Tinder schumacher vanda szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher Vanda egy pillanatig nem tagadja, hogy vágyik a szerelemre, és ahogy sokan mások, ő is a Tinderen próbálja megtalálni a nagy Ő-t-

A színésznő rengeteget utazik, és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is bebizonyította, hogy egyedül is megállja a helyét. Annak ellenére, hogy élvezi a szingli létet, Vanda nem bánná, ha végre rátalálna a szerelem, ezért döntött úgy, hogy regisztrál a Tinderre.

A belevaló színésznő most az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszabb bejegyzést, amelyben arról ír, szerinte miért baj, hogy ekkora felhajtás övezi a fent említett hírt.

"Nem gondolom, hogy a 21. században létjogosult egy olyan kérdés, hogy egy fiatal lány fent van a Tinderen. Pont ezért is gondoltam úgy, hogy beszéljünk róla, mert normalizálni kell egy ilyen sztorit. Nem lehet hír, vagy szenzáció az, hogy valaki fent van. Attól, hogy egy lány használ egy ilyen appot, még nem lesz pasifaló( de ha igen, akkor is mi van? Mindenki azt csinál, amit akar!)

Egy lány ugyan úgy fellapozhatja a tindert, ha unatkozik, ha egyedül van, vagy ha egyszerűen csak szórakozni akar, mint egy férfi. Ettől még nem lesz ribi, szégyenteljes vagy rossz ember, ezért is kell ezeket normalizálni. ez nem egy szexpartner kereső, nem horror dolog, hanem egy teljesen átlagos, megszokott mindennapi jelenség"

-írja a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.