Bódi Gusztiék fotóival csalnak ki pénzt a család rajongóiból

Forrás: Muzsika tv -
átverés fotó pénz bankszámla Bódi Guszti Bódi Margó csalás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta szenvednek a netes csalók miatt Bódiék, a hatóságoktól is kértek már segítséget, ám nem tudták kideríteni, kik húzódnak meg a kamuprofilok mögött.

A családnak már nagyon elege van, ezért a nyilvánossághoz fordult segítségért. Guszti elmondta, hogy nem elég, hogy a nevükben kérnek el bankszámla adatokat gyanútlan emberektől, de most már őket fenyegetik a megkárosítottak az elvesztett pénz miatt.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Muzsika tv

"Már nagyon elegünk van ebből az egészből! A mai napig belefutunk több kamuprofilba, amelyek a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak" - panaszkodott a Borsnak Guszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.