A TV2 sztárjának szívszorító vallomása: "Nem kívánt gyerek voltam, és az édesapám nem ismert el"

videó Metta A Nagy Ő nem kívánt terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő című tévéműsorban az Árpa Attila szívéért harcoló hölgy, Metta szívszaggató vallomást tett: nem kívánt terhességből született, az édesapja nem akarta  a gyermekeként elismerni. 

Metta Árpa Attilának mesélt drámájáról: mindössze három éves volt, amikor először találkozott az édesapjával, aki nem akarta őt a gyermekeként elismerni.

"Megkeményített az élet nagyon, mert nem kívánt gyerek voltam, és az édesapám nem ismert el. Hároméves voltam, amikor először találkoztam vele, és akkor is csak azért, mert DNS-tesztre vittek minket. Amikor kiderült, hogy tényleg az ő gyereke vagyok, akkor hazaköltözött, és összejött az anyukámmal – árulta el Metta, akinek az apja már nem él. –Soha nem volt jó a viszonyunk, sosem fordult elő, hogy szívből megölelt volna" – panaszolta el a lány Árpa Attilának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.