A Rák jó lelke ma különösen erősen megmutatkozik, a Skorpió pedig eseménydús napra számíthat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A mai napon olyan feladatok elvégzését tűzted ki célul, amelyekhez segítségre is szükséged lesz. Talán a hétvégi, lazább hangulat teszi, hogy ma az amúgy mogorva emberek is szívesen segítségedre lesznek ebben.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A belső kiegyensúlyozottság és nyugalom tesz téged annyira népszerűvé a környezeted számára. A nagy séták, a relaxáció, a jóga segítenek neked abban, hogy ezt a lelkiállapotodat megtartsd. Szemlélődj minél többet!

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Rosszkedvűen ébredsz, pedig nincs rá igazán okod. Hacsak a tegnap esti kimaradásnak nyomaként egy kellemetlen fejfájás nem gyötör. Akár így van, akár nem, a természetnél nincs most jobb gyógyír a fejfájásra. Kirándulj!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma szerencsésen kisiklasz minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert ma különösen jókedvű vagy, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bírsz. Szeress mindenkit!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A napjaid monotóniáját szeretnéd ma megtörni valami kellemes kirándulással. Jól teszed, és a családodat se hagyd semmiképp sem otthon. A mai közös élményekre már szükségetek van!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Szép napod lesz, és valami ünnepi fény ragyogja be. Te igazán értékeled az advent szépségét. A túl sok zaj viszont zavar: keresd a békét, a csendet, ha megoldható, pihenj, lazíts - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!