Napi horoszkóp 2022. december 3.: a Bika közelében öröm lenni, a Vízöntőért sokan rajonganak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rák jó lelke ma különösen erősen megmutatkozik, a Skorpió pedig eseménydús napra számíthat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A mai napon olyan feladatok elvégzését tűzted ki célul, amelyekhez segítségre is szükséged lesz. Talán a hétvégi, lazább hangulat teszi, hogy ma az amúgy mogorva emberek is szívesen segítségedre lesznek ebben.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A belső kiegyensúlyozottság és nyugalom tesz téged annyira népszerűvé a környezeted számára. A nagy séták, a relaxáció, a jóga segítenek neked abban, hogy ezt a lelkiállapotodat megtartsd. Szemlélődj minél többet!

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Rosszkedvűen ébredsz, pedig nincs rá igazán okod. Hacsak a tegnap esti kimaradásnak nyomaként egy kellemetlen fejfájás nem gyötör. Akár így van, akár nem, a természetnél nincs most jobb gyógyír a fejfájásra. Kirándulj!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma szerencsésen kisiklasz minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert ma különösen jókedvű vagy, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bírsz. Szeress mindenkit!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A napjaid monotóniáját szeretnéd ma megtörni valami kellemes kirándulással. Jól teszed, és a családodat se hagyd semmiképp sem otthon. A mai közös élményekre már szükségetek van!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Szép napod lesz, és valami ünnepi fény ragyogja be. Te igazán értékeled az advent szépségét. A túl sok zaj viszont zavar: keresd a békét, a csendet, ha megoldható, pihenj, lazíts - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.