Nem Zámbó Jimmy mellé temetik nemrég elhunyt édesanyját, Anna nénit

búcsú Zámbó Jimmy temetés gyász Zámbó Anna Zámbó Krisztián Zámbó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Kriszián összetört nagymamája halála miatt. Anna néni 96 éves korában hunyt el, s bár idős volt, a család nem számított rá, hogy elmegy. 

A Király fia tisztában volt vele, hogy korából adódóan már nem tölthetnek túl sok időt Anna nénivel, mégis váratlanul érte a hír, hogy nagymamája meghalt.

"Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával" - mesélte el a Borsnak Zámbó Krisztián, akit párja ébresztett fel a rossz hírrel.

Az énekes a temetés részleteiről nem árul el részleteket, annyit azonban elmondott, hogy nem édesapja mellé temetik Anna nénit.

"Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy "mamájom" vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát" - árulta el Krisztián a Borsnak, aki a búcsúztatón elénekli nagymamája kedvenc Jimmy-számát, a Nézz le rám, ó Istenem című dalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.