Tele volt tervekkel a fiatal röplabdázó, aki pár nappal ezelőtt szenvedett halálos balesetet.

Ahogy mi is megírtuk, Ebes és Hajdúszovát között közúti baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényében 2022. december 7-én 10 óra körül. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott, melynek következtében a gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset során, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Money or Love Szandi, Tóth SzandiForrás: Tóth Szandi Instagram

Mint kiderült, az áldozat a Money or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére.

"A legszörnyűbb, hogy hivatalosan még nem kaptunk értesítést arról, mi történt pontosan, a hírekből, a sajtóból értesültünk csak a részletekről. A húgom nagyon jó ember volt, alázatos, imádta a családját és azt, amit csinált. Az élete volt a röplabda, mindent feláldozott érte. Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén mint büszke nővér... Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg" - nyilatkozta Szandi a Blikknek.

A testvérpár igen közel állt egymáshoz, bár nem tudtak sűrűn találkozni. Két hét múlva ünnepelték volna Kinga 25. születésnapját Nyíregyházán.