Az elmúlt hetek feszültségét követően végre igazi adventi hangulatot jeleznek a bolygók. Alig néhány nap választ el már karácsonytól bennünket, de mostantól minden adott lesz a nyugodt és szeretetteljes készülődéshez.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Jókedvűen indul a heted. Végre képes vagy felhőtlenül örülni minden apróságnak. Pont úgy, ahogy gyerekkorodban. Ez vagy te. Jegyezd meg az érzést, hogy később is visszahozhasd! A hét második felében a Föld dominancia segítségével tervszerűen haladsz a munkáddal, ami elégedettséggel tölt el. A karácsony előtti utolsó hétvégén a szerelem érzése fellobban benned. Mondd ki annak, akit illet!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Nem lesz okod panaszra a hét első felében, aztán pedig még jobb a folytatás, hiszen szuper fényszögek lesznek az égen csütörtökön, pénteken és szombaton. Ez azt jelenti, hogy minden az elképzeléseid szerint megy, abban a tempóban, ahogy neked megfelel. Mindez megérdemelten érkezik, hiszen megdolgoztál, és még dolgozol érte. A negyedik adventi hétvégén végre kapsz levegőt szó szerint és átvitt értelemben is...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
A hét első felében okosan kell megtalálnod a helyes tempót minden területen: közlekedés, kommunikáció, tanulás, munka, bármi. A hét közepén lelassulsz jó értelemben, és rájössz, hogy nem kell kapkodnod. Lecsillapítanak a megnyugtató konstellációk, és megerősítik benned, hogy mindennel időben fogsz végezni. A hétvégéd csodálatosnak ígérkezik egy dupla zseniális fényszögnek köszönhetően.

Forrás: Shutterstock

 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Kapkodod a fejedet egész héten: a sok munka mellett sok hatás ér. Valaki kérdez valamit, valaki kér valamit, valaki súg valamit, valaki hív valahová. Szeretnél mindenkinek megfelelni, de ez most sem fog sikerülni. Jobb, ha a saját érdekeidet, igényeidet figyelembe véve cselekszel, reagálsz. A hétvégét töltsd az otthonod rendbe rakásával, díszítésével! Jövő hétvégén már karácsony...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Hétfőn és kedden elemedben leszel. Akkor is, ha versenyt futsz az idővel. Szerdától a pénzedre kell vigyáznod. Okosan tennéd, ha nem költenél semmi extrára. Anyagi spirálba kerülsz, ha most elkalkulálod magad. Sokat segíthet, ha összeírod a várható kiadásaidat. A karácsony előtti utolsó hétvégéd vidámnak ígérkezik, főleg, ha vidám társaságban töltöd, és velük sokat nevetsz.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Azzal indul a heted, hogy nem irányíthatod az eseményeket. Csak szerdától kaphatod vissza a „gyeplőt". Csütörtökön, pénteken és szombaton nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyeknek köszönhetően nagyszerűen alakulnak a dolgaid. A szorgalom és a kitartás meghozza a várt eredményt. A hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik. Hihetetlenül sok élmény vár rád, különösen akkor, ha nem maradsz otthon - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.