Hoppá! Vilmos herceget az exe esküvőjén kapták lencsevégre

Forrás: 360b/Shutterstock -
esküvő ex Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Vilmos herceg részt vett volt szerelme esküvőjén, és bár próbált háttérben maradni, mégis sikerült lencsevégre kapni.

Rose Farquar Vilmos herceg gyerekkori szerelme, és bár már sok év telt el azóta, hogy ők együtt voltak, a herceget, úgy tűnik, mégis érdekelte, hogy megy volt szerelme sora. Természetesen hivatalos is volt az esküvőre, így ott volt, amikor Rose kimondta a boldogító igent George Gemellnek az angliai Cotswoldsban.

A People információi szerint Vilmos és Rose gyerekkori barátok voltak, és ez a barátság fejlődött később gyermeki szerelemmé.

Az esküvőn készült fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Vilmos herceg Forrás: 360b/Shutterstock

Károly királyt ,úgy tűnik, nem érdeklik a Harry & Meghan dokusorozatban elhangzottak, és továbbra is a békére törekszik. Ezért meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t a jövő májusban esedékes koronázási ünnepségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.