Megszólalt Opitz Barbi szerelme, Albert: "Van egy sz.rkavaró a családban..."

Instagram, Opitz Barbi -
Opitz Barb édesanyja emberrablás eltűnés Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Opitz Barbi édesanyja kétségbeesve kért segítséget a közösségi oldalán: eltűnt a lánya, nem tudják elérni. Az ügyben megszólalt a rendőrség, tegnap este pedig végre Barbi is hírt adott magáról. Az énekesnő párja, S. Albert szerint az egész emberrablásos sztori sz.rkavarás volt.

Opitz Barbi édesanyja és testvére a közössési médiában kért segítséget. Azt írták, S. Albert elrabolta Barbit, a lányt már egy napja nem tudták elérni. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol Barbi nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. A férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. Barbit tanúként hallgatják ki.

Opitz Barbi édesanyja az interneten kért segítséget Instagram, Opitz Barbi

A történtekkel kapcsolatban most S. Albert is posztolt:
"Láttam a szerencsétlen sz.rkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz.rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz.rjukat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.