Heti horoszkóp 2022. december 26-2023. január 1.: Karácsonnyal indul, szilveszterrel ér véget a hét…

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges lesz 2022 utolsó hete, hiszen karácsonnyal indul, és szilveszterrel zárul. A bensőséges karácsonyi hangulatot átveszi a jókedv, a nevetés, a vidámság. Kell ennél több? Boldog új évet mindenkinek!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Ahogy elmúlik a karácsony, úgy érzed magad egyre álmosabbnak. Nehéz dolgod lesz, ha dolgoznod kell a két ünnep között. Kávé helyett igyál zöld teát, és egyél kicsit kevesebbet! A karácsonyi lakomák után jót tenne egy kis visszafogottság. Az év utolsó napjai kitűnő hangulatban telnek. Tele leszel tervekkel. Szilveszterkor ne engedd, hogy akár ez, vagy bármi más nyomasszon! Lépj át bizakodva az új évbe!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
A karácsony utolsó napja vidáman telik. Utána jót fog tenni a munka, mert legalább nem folyton a finom falatokon jár az eszed. Csökkentheted az étvágyadat, ha sok folyadékot iszol, amit a vizes Halak Hold javasol. Péntektől felpörögsz, és mehetnéked lesz. Ne fogd vissza magad! Senki nem mondta, hogy otthon gubbasztva kellene búcsúztatnod az évet. Igaz?

Forrás: Shutterstock

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Fergetegesen indul ez a heted. Kivételesen nem nehezítenek el a karácsonyi ételek. Főleg akkor, ha nem egyszerre falsz fel egy egész pulykát, hanem többször keveset eszel. Minden nap menjél sétálni, futni, kirándulni! Ez érvényes a két ünnep közötti pár napra is. Ha dolgoznod kell, sokat szellőztess! Így felfrissülsz. 2022-őt barátokkal közösen kellene lezárnod.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Szokatlan módon idén nem válsz pesszimistává karácsonykor. A két ünnep között még jobb lesz a kedved. A Halak Hold javasol egy kádfürdőt, vagy elmehetnél uszodába. Biztos lehetsz benne, hogy a víz kimos belőled minden fáradtságot, aggodalmat, és teljesen megújulva kezdhetsz készülődni a szilveszterre. Jó lenne, ha semmilyen vonatkozásban nem esnél túlzásba.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
A legnagyobb ajándék, amit adhatsz, a figyelmed és az időd. Idén karácsonykor az együtt töltött időt mindenki sokra fogja becsülni. A két ünnep között is találkozhatsz azokkal, akikre nem jutott sor az ünnepek alatt. Csak arra ügyelj, hogy az órádat nézd. Az égi folyamatok szerint hajlamos leszel elúszni. Az óév búcsúztatása nagyszerű hangulatban telik majd, kirobbanóan jó kedved lesz.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Nem csak karácsonykor kell törődnöd a szeretteiddel. A két ünnep között a Halak Hold sértődős rokont jelez. Duzzog, és nem mondja meg, hogy mit vár el tőled. Szerinte neked kell kitalálnod. Semmiképp se húzd fel rajta magad! Péntektől már csak a szilveszteri buli költségei foglalkoztatnak. Szeretnél kitenni magadért, de nem akarsz túlzásokba esni. Nagyon jól teszed... - írja az Astronet.

Az összes jegy horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.