Nehéz évet tudhat maga mögött Szorcsik Viki, ugyanis öccse halála után édesanyja élete is veszélybe került. Az ünnepekre szerencsére a színésznő anyukája jobban lett, a karácsonyt pedig együtt töltötték.

Az elmúlt hónapokban rengeteg bántás érte Szorcsik Vikit. A színésznőt hol a Csutival való kapcsolata miatt, hol a Farmban való szereplése miatt vették elő, és valóságos gyűlöletcunami zúdult rá. Egy hónappal ezelőtt Vikinél aztán betelt a pohár, és arra kérte a követőit, fejezzék be végre a gyűlölködést, mert az édesanyja nehezen viseli a kritikákat.

"Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben, mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek! Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket írtok és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlölethez! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más!" - írta Viki korábban, majd arra kérte követőit, hogy imádkozzanak az édesanyja gyógyulásáért.

Szerencsére a történtek után sikerült stabilizálni Viki édesanyjának az állapotát, és az ünnepeket is együtt tölthették. A színésznő egy közös fotót is megosztott magukról, ahogy a karácsonyfa előtt állnak, amihez ezt írta:

"A legszebb ajándék te vagy Édesanyám"

-szúrta ki az Origo.

Forrás: Szorcsik Viki Instagram