asztrológia mantra 2023 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A változás mindig belül kezdődik el. A mantrák, imák, különleges erejű üzenetek segítségével képesek vagyunk felerősíteni teremtő erőinket, és ezzel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Lássuk, mi lesz a mantrád 2023-ban!

A Kos mantrája 2023-ban
"A saját utamat járom."
A legjobb úton jársz, és ne hagyd, hogy a félelmeid irányítsanak. A Kos jegy szülötteként te vagy az, aki működésbe hozza a dolgokat, a szikra, ami ahhoz kell, hogy valódi változást érjünk el, bármi is legyen a kérdés. 2023-ban nagyon fontos, hogy mindig vállald a véleményedet, és következetesen kövesd a belső hangot!

Bika
"Elengedem azt, ami már nem szolgálja a fejlődésemet."
2023 a Mars éve lesz, ami sok energiát, és még több változást jelez. A Bika számára időnként nehézséget jelent az alkalmazkodás. Pedig ha most sikerül elengedni azt, ami már nem szolgálja a fejlődésedet, akkor az nagyon szerencsés események elindítója lesz.

A mantrák, imák különleges erejű üzenetek Forrás: Shutterstock/Stock Holm

Ikrek
"Ha összpontosítom az energiáimat, akkor bármit elérhetek!"
Az Ikrek erőssége a rugalmassága. Minden helyzetben megtalálja a legkönnyebben járható utat, és szerencsés természetének hála el tudja kerülni a nehéz konfliktusokat. Nehezedre esik ugyanakkor az összpontosítás. 2023-ban, ha kitartó vagy, és megtanulsz fókuszálni, akkor bármit elérhetsz!

Rák
"Az életem örömeire koncentrálok, hálás vagyok azért a szeretetért, ami körülvesz."
Jólelkű vagy és érzelmes, a legfontosabb számodra a család. Sokszor kínoznak viszont félelmek, aggodalmak. Ez pedig gátolja a pillanat örömének megélését is. Használd a fenti mantrát, hogy változtatni tudj ezen.

Oroszlán
"Minden képességem megvan ahhoz, hogy megvalósítsam az álmaimat!"
Ha nem ütköznek gátlásokba az energiáid, akkor az Oroszlán jegy szülötteként te bármire képes vagy! Használd a képességeidet! Ez a mantra segíteni fog abban, hogy elérd, amire vágysz.

Szűz
"Megérdemlem, hogy boldog legyek."
Gondoskodó, érzelmes természetű vagy, ugyanakkor hajlamos vagy arra is, hogy mindenki gondját, baját magadra vedd. Az új esztendőben foglalkozz sokkal többet azzal, amire te vágysz, amit te szeretnél!

Az összes jegy mantrájáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.