"Halál rátok, halál a családodra" - Gyomorforgató üzenetet kapott Krausz Gábor

https://www.instagram.com/gabor.krausz -
Tóth Gabi fenyegetés Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kímélik az emberek Krausz Gábort. A sztárséf a közelmúltban durva üzenetet kapott, egy férfi durván megfenyegette őt és a családját, azonban a családapa nem hagyja szó nélkül a kemény szavakat.

Krausz Gábor és Tóth Gabi az elmúlt időszakban rengeteg gyűlölködő üzenetet kaptak a közösségi médiában. Bár az énekesnő egy időre - részben emiatt - eltűnt a közösségi oldalakról, az emberek továbbra sem kímélik őket, ezúttal Krausz Gábor kapott egy szitkozódó üzenetet, amelyben az egész családja halálát kívánták.

„Elmentek a jó büdös p*csába a beképzelt nagyképű nőddel együtt. Meg a kis fattyú undorító gyereketekkel, remélem minél előbb mentek a gödörbe. Halál rátok, halál a családodra. Neked a k*rva anyád"

- állt az üzenetben.

A séf közzé is tette a gyomorforgató üzenetet, és bár humorosan reagálta le a férfi szavait, és kijavította az üzenetben fellelhető helyesírási hibákat, a Borsnak elmondta, hogy gyakran erős idegzet kell az ehhez hasonló szitkozódások lereagálásához.

"Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek. Nem egy ilyen üzenetet kaptunk már az évek során, de a legelső, ha jól emlékszem az volt: „remélem halva születik a kislányotok". Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt. Persze elvicceljük, de sokszor mélyen belül azért rosszul esik nyilván, amikor ezt olvasom. Nem vagyok én sem szívbajos, írjon nekem amit akar, de ahhoz már egy végtelenül gonosz embernek kell lenni, hogy egy gyerek halálát kívánja valaki – nyilatkozta Krausz, aki a gyűlölködő üzenetek miatt már egy ügyvédet is felkerestek.

https://www.instagram.com/gabor.krausz

"Voltunk egy ügyvédnél és szóba került, hogy megtennénk a feljelentést ezek ellen a gyalázkodók ellen. Azonban a jog, jelen állás szerint még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy az interneten történő messenger üzenetekkel foglalkozzon. Ha azt írná valaki, hogy „meg foglak ölni", akkor tehetnék feljelentést, de azért, hogy „dögölj meg!", azért nem. De nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy nincs büntetése ennek, ezért szoktam ezeket megosztani az Instagramon. Olyan, mint egy szégyenfal. Engem az sem érdekel, hogyha beperel valaki. Bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat! – tette hozzá Krausz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.