Rezeg a léc: kiutálhatják Harryt III. Károly koronázásáról

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Scott Olson -
koronázás III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi família tagjai meghökkentek a sussexi herceg új memoárjának kendőzetlenül őszinte szavain. Most attól félnek, ha Harry tiszteletét teszi édesapja koronázási szertartásán, mindent, amit mondanak neki, kibeszél majd egy másik könyvben.

A herceg új életrajzi művének promóciós körútján azt állította, még „sok víz lefolyhat a Temzén", így egyelőre nem tud biztos választ adni arra a kérdésre, hogy elmennek-e Meghan-nel Károly májusi koronázására. Egy névtelen forrás szerint a hercegi pár biztosan talál majd valami kibúvót, hogy ne kelljen eleget tenniük ennek a kötelezettségnek.

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Scott Olson

A királyi família alighanem megkönnyebbül, ha nem lesznek arra kényszerítve, hogy szembenézzenek a botrányhős párral, hiszen egyikük sem akar részese lenni egy újabb megosztó médiaszenzációnak. A koronázási ünnepség vendéglistája még készül, és maga az esemény is aktív szervezés alatt áll – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.