Több száz fős esküvőre készül Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
G.w.M család szerelem Kulcsár Edina Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M között dúl a szerelem: első közös gyermeküket várják, és azt tervezik, hamarosan kimondják a boldogító igent.

Egy évvel ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M, hogy egymás oldalán találták meg a boldogságot. Bár a páros rengeteg támadást kapott, az idő őket igazolja, ráadásul kapcsolatuk hamarosan szintet lép, ugyanis úton van első közös kislányuk, és már az eljegyzésen is túl vannak.

A szerelmesek most a Story magazinnak beszéltek arról, mik a jövőbeli terveik, és hogy képzelik a következő pár évet.

"A genderpartynk közel százfős volt. Az esküvő kapcsán pedig több száz ember neve merült már fel, de nem bánom. (...) Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk.

Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani"

mondta Kulcsár Edina, aki közös gyermekükről így nyilatkozott:

"Ő lesz a kapocs a mozaikcsaládunkban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekünk nincs velünk".

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Edina azt is elárulta, hogy pár évig albérletben maradnak, de a nagy álmuk egy hatalmas birtok, ahol a szüleikkel, a testvéreikkel, és a nagyszülőkkel együtt élhetnek.

"Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben" – mesélte Edina, G.w.M pedig bevallotta, hogy az ingatlan már meg van, csak még nem vágtak bele az építkezésbe.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.